Member login
070 387 65 87 NL / EN

Opleidingen

Wil jij Pilates of Yoga docent worden? Geef je dan nu op voor één van de geplande opleidingen via pepeclemens@exercise.nl.

Sportclub Exercise Opleidingen is een opleidingsinstituut voor (on)ervaren Yoga en Pilates docenten. Gedurende de opleiding leer jij de basis elementen van de module. Er worden verschillende modules aangeboden om jouw lesgeefvaardigheden en kennis te verbreden in verloop van tijd.

Volg ons op Facebook en Instagram.

Kosten

Alle Module 1 opleidingen kosten 299 EUR, vervolg modules zijn 99 EUR per keer.
De opleidingen dienen voorafgaand aan de opleiding te worden voldaan.

Opleidingen

 

YIN YOGA MODULE 1

Zaterdag 12 mei, 2 juni, 9 juni en 23 juni 2018 

11.00 – 15.00 uur 

 

Indeling opleiding

De Module 1 opleidingen zijn ingedeeld in 4 dagen van ongeveer 4 uur. De eerste dag komt er een deel anatomie aan bod en de achtergrond van de opleiding. De tweede en derde dag zullen vooral worden besteed aan het doornemen van verschillende oefeningen. De laatste dag, is de examen dag.
De deelnemers krijgen binnen drie weken de uitslag.

Hoe ziet een opleiding er globaal uit?

Je krijgt onder meer een deel anatomie van een Fysiotherapeut, je leert de achtergrond van de desbetreffende les en zal de theorie van de les worden doorgenomen. De deelnemers krijgen ook huiswerk mee zodat je tijdens de opleiding ook kan oefenen voor je examen (de laatste dag). Dit praktijk gedeelte geeft de mogelijkheid om de docent op de juiste wijze feedback te geven, zodat jij vol zelfvertrouwen het examen kan doen. De opleidingen zijn zo ingericht dat er ook tijd is voor interactie tussen de docent en deelnemers.

Waarom kies je voor een opleiding bij Exercise opleidingen?

De opleidingen zijn gemaakt door docenten die passie hebben voor hun vak! Ze hebben bakken met ervaring en vinden het leuk om de kennis die zij hebben over te dragen naar de deelnemers. Dit maakt het karakter van de opleiding uniek en zeer leerzaam!

Voor vragen omtrent de opleidingen kan je mailen naar pepeclemens@exercise.nl.

Your Exercise journey starts right here!