Over Exercise

EXERCISE is in 1990 opgericht door Ed en Anja. Het begon allemaal in een kleine winkelruimte in de Franse Kerkstraat in Oud Voorburg. Na 10 jaar werd het tijd om de stap te maken naar een grotere ruimte. De kracht van EXERCISE en de persoonlijke band met de leden is altijd gebleven.

Met de komst van Pepe Clemens kwam ook de verdere ontwikkeling van EXERCISE op gang. Nu 20 jaar later schittert Sportclub EXERCISE als nooit tevoren en is het een unieke sportclub, gevestigd op het Koningin Julianaplein in Voorburg. De club staat bekend om de fijne sfeer, het grote aanbod groepslessen, persoonlijke aandacht en onze vele expertises op het gebied van training en voeding. Verder heeft de club veel extra faciliteiten zoals een kinderopvang, zonnebank en een lounge ruimte voor een kop koffie en proteïne shake.

Met inmiddels een eigen online On Demand platform genaamd EXERCISE ON DEMAND, de webshop THE FITNESS CANDY COMPANY met verkoop van healthy snacks, supplementen en eiwitrepen, zet EXERCISE een nieuwe stap richting de toekomst. BECAUSE EXERCISE IS MORE THAN JUST A GYM!

Wat jouw doel ook is, het EXERCISE TEAM staat altijd klaar om jou te adviseren op het gebied van training, voeding en essentiële supplementen of natuurlijk gewoon voor een gezellig praatje! Lees snel verder en MEET THE TEAM.

Sportclub Exercise
Routebeschrijving