For companies

EXERCISE FOR COMPANIES

Doet uw bedrijf/werkgever nog niet aan bedrijfsfitness? Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

EXERCISE is gevestigd in hartje Voorburg en is onderdeel van het bruisende winkelcentrum van Voorburg. Sporten, bewegen en ontspannen staan centraal in onze samenleving en de invloed van sport, yoga of een vorm van meditatie op de werkvloer blijkt ieder jaar groter te worden. Via bedrijfsfitness komen medewerkers tot elkaar, zien zij elkaar in een andere sfeer buiten werk en draagt het bij aan de gezondheid.

Wij hebben diverse mogelijkheden om sporten aan te bieden voor jouw bedrijf. Zo is het mogelijk om groepen medewerkers onze indrukwekkende of rustgevende groepslessen te laten ervaren op locatie, maar ook bij ons op de club. Daarnaast hebben wij ook een online platform genaamd EXERCISE ON DEMAND (graag meteen een LINK erbij) met meer dan 400 work outs. Deze work outs zijn op ieder moment en overal te volgen, wat een early morning, lunch of after work work-out ideaal maakt. Kortom, Sportclub Exercise zet zich graag in voor de gezondheid van werkend Nederland!

Voordelen EXERCISE FOR COMPANIES

  • Werkgevers kunnen bij het faciliteren van een sportlocatie buiten de werkomgeving het ziekteverzuim terugdringen;
  • Sporten bevordert het presteren op werk. Als je naast je werk beweegt, mediteert of een combinatie van beiden, zal dit zorgen voor een betere prestatie;
  • Het versterkt je immuunsysteem en je zit lekkerder in je vel als je regelmatig sport;
  • Daarnaast is er ook een fiscaal voordeel. De gemaakte kosten waarmee bedrijven hun medewerkers een mogelijkheid tot sport bieden zijn (vaak) fiscaal aftrekbaar.


Heb jij interesse in een (langdurige) samenwerking met jouw bedrijf? Of lijkt het je leuk om één keer een sportdag voor jouw bedrijf door ons te laten organiseren? Laat jouw gegevens achter of bel direct naar 070-3876587. We denken graag met je mee!

Lees meer...

Neem contact op: