IEDER ABONNEMENT IS INCLUSIEF:

Exercise on demand

Krijg direct toegang tot ons online platform EXERCISE ON DEMAND met meer dan 400 online work outs. Zo hoef je ons nooit te missen!

Exercise App

Reserveer groepslessen, fitnessafspraken of een plek in de kinderopvang in onze EXERCISE APP! Ook kun je in de app jouw trainingsschema terugvinden en meer.

The Fitness Candy Company

Ontvang altijd 10% korting op het assortiment van de THE FITNESS CANDY COMPANY. Fitness Candy is een ONLINE WEBSHOP met een enorm assortiment aan eiwitrijke snacks, repen, gezonde drankjes, sport artikelen en meer.

Kinderopvang

Iedere dag van 09.00 - 11.45 uur kan jij gebruikmaken van onze kinderopvang, zodat jij kan genieten van jouw sportmoment terwijl jouw kind(eren) heerlijk spelen in de opvang.

Fitness inclusief begeleiding

Iedere maand de mogelijkheid om een consult afspraak in te plannen met éen van onze fitness trainers. Dit kan gaan om een weegmoment, conditietest en het ontvangen van een nieuw trainingsschema.

Groepslessen

150 groepslessen per week van Zumba tot Yoga, Bodypump, XCORE, Pilates en meer!

Per maand Per jaar

Extra's

Je selecteert deze extra's bij het afsluiten van jouw abonnement.

Personal Training

Personal training biedt oplossingen voor iedereen. Jong of oud, nieuw in de fitness of al jaren ervaring, een stok achter de deur of wil je jouw persoonlijke records verbreken? Personal Training is het laatste puzzelstukje wat ontbreekt om jouw doelen te behalen.

Voedingsbegeleiding

Wil jij gericht werken naar een persoonlijk doel? Dan moet jouw voedingspatroon op orde zijn. Is het voor jou onduidelijk hoe je het beste dit doel kan behalen? Train je voldoende, maar ervaar je (te) weinig progressie? Dan is voedingsbegeleiding dé beste optie voor jou. Werk samen met een coach aan deze doelen! Meer info? Mail naar info@exercise.nlof kom gezellig langs op de club. We vertellen je er graag meer over.

Onbeperkt toegang tot het Reform Atelier

Het zusje van EXERCISE is geboren genaamd HET REFORM ATELIER. En als EXERCISE lid kan jij de lessen in het Atelier volgen met onze exclusieve REFORM ADD-ON voor slechts 30 EUR p/m. *

HET REFORM ATELIER heeft als slogan “Reform your body and soul” en is gevestigd aan de Parkweg 17A in Voorburg, op nog geen 10 minuten afstand van EXERCISE.
Onze trainers in het Atelier helpen jou om in de hedendaagse drukte een moment van rust te vinden, bijvoorbeeld met een heerlijke meditatie, een prachtige Myo Yin Yoga of een Ademhalingssessie.

Ben jij benieuwd naar de studio? Klik dan hier voor een sfeerimpressie.

Collageenbank

Bij EXERCISE beschikken we over een collageenbank. Deze bank beschikt over collageenlampen en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Collageenlampen geven de huid een boost, met als resultaat een elastische, volumineuze en jongere huid. Kies voor de ADD-ON en maak onbeperkt gebruik van de collageenbank voor 29,50 per maand.

Handdoekenservice

Altijd een schone handdoek als je gaat sporten? Sluit dan onze handdoekenservice af.
Wij zorgen dat er altijd een schone handdoek voor je klaarligt op de club. Deze service kost €15,- per maand en is per kalendermaand opzegbaar.

OVERSTAP SERVICE

Je sport nu ergens anders, maar je wilt graag bij EXERCISE sporten? Met de overstapservice maken we het je makkelijk èn voordelig, want je sport de overgangsperiode lekker gratis en je betaalt géén inschrijfgeld twv 50 EUR. We kunnen maximaal 2 maanden overnemen en deze service is alleen geldig als je kiest voor een jaarabonnement bij EXERCISE.

Abonnementen

Voor welk abonnement kies jij?

Zomer Actie

Wil je deze zomer onbeperkt gebruikmaken van onze faciliteiten? Met dit zomer abonnement sport je de hele zomer onbeperkt!

Selecteer

Unlimited

Wil je onbeperkt gebruikmaken van onze faciliteiten? Met dit unlimited abonnement kun je de hele dag door bewegen, 7 dagen per week!

Selecteer

Student

Ben jij student? Met het studentabonnement kun je onbeperkt gebruikmaken van al onze faciliteiten! Enkel af te sluiten tot 30 jaar en op vertoon van een studentenpas.

Selecteer

Exclusive

Wil jij onbeperkt sporten én wekelijks PERSONAL TRAINING? Kies dan voor het voordelige EXCLUSIVE abonnement! Hiermee kan jij onbeperkt sporten en ontvang je wekelijks 1 keer PERSONAL TRAINING!

Selecteer

Jeugd

Abonnement voor de jeugd!

Selecteer

60 bezoeken

Wil jij flexibel sporten? Kies dan voor de 60 rittenkaart!

Selecteer

30 bezoeken

Wil jij flexibel sporten? Kies dan voor de 30 rittenkaart en sport wanneer het jou uitkomt!

Selecteer

5 bezoeken p/m

Kies voor het 5 bezoeken per maand als je ongeveer 1 keer per week wil sporten.

Selecteer

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik lid worden van Exercise?
Om lid te kunnen worden moet een overeenkomst aan de balie bij EXERCISE worden afgesloten. Wel kan jij via de website alvast de inschrijving digitaal aan ons doorgeven. Kies jouw abonnementskeuze, volg alle stappen en geef al jouw gegevens door. Wij ontvangen deze aanvraag per e-mail en nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw eerste sportmoment in te plannen en de inschrijving definitief te maken op de club. Een overeenkomst is strikt persoonlijk.
Ik heb nog een abonnement bij een andere sportschool. Kan ik gebruik maken van een overstapregeling?
Indien je nog lid bent van een andere sportschool, bieden wij een overstapregeling aan. Dit kan tot maximaal 2 maanden en met vertoon van opzegging van andere club. Je kunt alleen van de overstapregeling gebruik maken bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap.
Hoe zeg ik mijn actie abonnement op?
Al onze actie abonnementen stoppen automatisch! Heb je bijvoorbeeld een Black Friday abonnement van 12 maanden dan stopt het abonnement automatisch na de 12e maand. Opzeggen is daarom niet nodig bij een actie abonnement.
Mijn account werkt niet, wat nu?
Het kan een keer gebeuren dat jouw account vastloopt of dat een online les niet start. Probeer dan eerst de internet browser te sluiten en opnieuw op te starten of log opnieuw in. Is het probleem daarmee nog niet opgelost? Neem dan contact op met ons per mail: info@exercise.nl of bel naar 070-3876587 en dan zorgen wij dat alles weer werkt!
Ik ben geen student maar wel onder de 30, kan ik een studentenabonnement afsluiten?
Een studenten abonnement kan enkel afgesloten worden tot 30 jaar en op vertoon van een studentenpas.
Hoe krijg ik een trainingsschema?
Als jij nieuw lid bent bij EXERCISE, plannen wij samen met jou een 1e intake in. Dit doen wij tijdens de officiële inschrijving op de club. Deze intake is in principe verplicht, omdat wij op de hoogte moeten zijn van eventuele gezondheidsproblemen/blessures. Nadat de 1e intake heeft plaatsgevonden en de trainer de doelen van jou heeft achterhaald, zal de trainer een persoonlijk trainingsschema opstellen. Tijdens de tweede intake zal het gehele trainingsschema worden doorgenomen om zo de juiste uitvoering te stimuleren. Iedere maand heb jij recht op een fitness afspraak en-/of een nieuw schema.
Moet ik mijn sportmomenten reserveren?
Het antwoord is ja, maar alleen voor onze groepslessen en voor jouw maandelijkse fitness consult! Ieder lid van EXERCISE krijgt toegang tot de APP van EXERCISE. Hierin kan jij jouw favoriete groepsles of consult boeken. Groepslessen zijn te reserveren via de APP en kunnen vanaf één week van te voren worden gereserveerd. Consults, voeding, en andere afspraken (zoals de collageenbank) zijn vanaf 6 weken van te voren te reserveren via de APP. Reserveren kan tot 5 minuten voor de les begint. Wanneer een les vol is, kan men zich inschrijven op de wachtlijst. Indien er een plek vrijkomt, krijgt iedereen een notificatie van deze plek.
Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?
De overeenkomst van reguliere abonnementen kunnen alleen worden opgezegd door middel van het tekenen van een aanvraag beëindigingformulier op EXERCISE. Na het tekenen van dit formulier ontvangt het lid binnen 7 werkdagen een bevestiging van opzegging per e-mail, op het opgegeven e-mail adres.

Alle abonnementen zijn opzegbaar, telkens tegen het einde van de abonnementsduur en na afloop van de abonnementsduur, per kalendermaand. Een maand overeenkomst is per kalendermaand opzegbaar, met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn. Een 12 maanden overeenkomst is na 12 betalende maanden, per kalendermaand opzegbaar met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn.
Ik ben zwanger/geblesseerd en kan voorlopig niet sporten, kan ik mijn abonnement bevriezen?
EXERCISE geeft de mogelijkheid aan haar leden om de overeenkomst te bevriezen. Dit kan echter alleen in de volgende situaties en per volle kalendermaand; - Zwangerschap - Operatie of andere aantoonbare aandoening. Bevriezingen worden niet aangenomen met redenen zoals familiebezoek in het buitenland, vakanties korter dan 2 maanden of het geen zin hebben om te sporten. Bevriezingen kunnen uitsluitend worden gedaan bij de receptie van EXERCISE met een daarbij behorend bewijs. De maximale termijn van bevriezing is standaard 3 maanden, maar kan in overleg langer zijn. De afgesproken datum van activering wordt per mail gecommuniceerd naar het lid. Het lid is zelf verantwoordelijk voor het verlengen van een bevriezing indien dit nodig is.