Per maand Per jaar
Populair

Unlimited

€60

v.a. per maand
 • Onbeperkt
Selecteer

Student

€40

v.a. per maand
 • Onbeperkt
Selecteer

60 Bezoeken

€550

Eenmalig
 • Onbeperkt
Selecteer

30 Bezoeken

€360

Eenmalig
 • Onbeperkt
Selecteer

5 BEZOEKEN P/M

€50

per maand
 • Onbeperkt
Selecteer

Junior & Teens

€30

v.a. per maand
 • Onbeperkt
Selecteer
Populair

EXCLUSIVE

€199

per maand
 • Onbeperkt
 • Alleen per maand
Selecteer

EXERCISE ONLINE

€12.95

v.a. per maand
 • Onbeperkt
Selecteer

IEDER ABONNEMENT IS INCLUSIEF:

GROEPSLESSEN

120 groepslessen per week van Zumba tot Yoga, Bodypump, XCORE, Pilates en meer!

FITNESS INCLUSIEF BEGELEIDING

Iedere maand de mogelijkheid om een consult afspraak in te plannen met éen van onze fitness trainers. Dit kan gaan om een weegmoment, conditietest en het ontvangen van een nieuw trainingsschema. 

KINDEROPVANG

Iedere dag van 09.00 - 11.45 uur kan jij gebruikmaken van onze kinderopvang, zodat jij kan genieten van jouw sportmoment terwijl jouw kind(eren) heerlijk spelen in de opvang.

EXERCISE APP

Reserveer groepslessen, fitnessafspraken of een plek in de kinderopvang in onze EXERCISE APP! Ook kun je in de app jouw trainingsschema terugvinden en meer.

THE FITNESS CANDY COMPANY

Ontvang altijd 10% korting op het assortiment van de THE FITNESS CANDY COMPANY. Fitness Candy is een ONLINE WEBSHOP met een enorm assortiment aan eiwitrijke snacks, repen, gezonde drankjes, sport artikelen en meer.

EXERCISE ON DEMAND

Krijg direct toegang tot ons online platform EXERCISE ON DEMAND met meer dan 400 online work outs. Zo hoef je ons nooit te missen! 

OVERSTAP SERVICE

Je sport nu ergens anders, maar je wilt graag bij EXERCISE sporten? Met de overstapservice maken we het je makkelijk èn voordelig, want je sport de overgangsperiode lekker gratis en je betaalt géén inschrijfgeld twv 50 EUR. We kunnen maximaal 2 maanden overnemen en deze service is alleen geldig als je kiest voor een jaarabonnement bij EXERCISE.

Abonnementen

Voor welk abonnement kies jij?

Unlimited

Wil je onbeperkt gebruikmaken van onze faciliteiten? Met dit abonnement kun je de hele dag door bewegen, 7 dagen per week!

Selecteer

Student

Ben jij student? Met het studentabonnement kun je onbeperkt gebruikmaken van al onze faciliteiten! Enkel af te sluiten tot 30 jaar en op vertoon van een studentenpas.

Selecteer

60/30 Bezoeken

De bezoekenkaart geeft jou 60 of 30 bezoeken om gedurende een heel jaar te gebruiken. Erg handig voor als je bijvoorbeeld onregelmatig werkt of af en toe naar het buitenland gaat.

Selecteer

5 BEZOEKEN P/M

Wanneer je ongeveer één keer per week bij ons wilt sporten is dit het abonnement voor jou! Elke maand worden er vijf bezoeken (credits) gestort waarmee je bij Exercise kunt inchecken. Dit kan jij ook zelf bijhouden in onze APP. Aan het eind van de maand vervallen deze vijf credits en start je weer met vijf bezoeken voor de nieuwe maand. Een bezoek kan bestaan uit meerdere achtereenvolgende lessen, eventueel gecombineerd met een bezoek aan de fitness.

Selecteer

Junior & Teens

Ben jij tussen de 7 en 15 jaar? Kies dan voor een JUNIOR abonnement.

We bieden JR DANCE, TIKTOK DANCE en BOOTCAMP (ook voor TEENS!) aan. 
Vanaf 16 jaar mag je zelfstandig trainen in de fitness en meedoen met de groepslessen.


Selecteer

EXCLUSIVE

Onbeperkt sporten en 1 keer per week PERSONAL TRAINING! Dit is hét abonnement om topfit te worden en te blijven.

Selecteer

EXERCISE ONLINE

Onbeperkt toegang tot 400 online work outs. Sport waar en wanneer het jou uitkomt! Alleen online af te sluiten.

Selecteer

ADD-ONS

Je selecteert deze ADD-ONS bij het afsluiten van jouw abonnement.

VOEDINGSBEGELEIDING

Wil jij gericht werken naar een persoonlijk doel? Dan moet jouw voedingspatroon op orde zijn. Is het voor jou onduidelijk hoe je het beste dit doel kan behalen? Train je voldoende, maar ervaar je (te) weinig progressie?  Dan is voedingsbegeleiding dé beste optie voor jou. Werk samen met een coach aan deze doelen! Meer info? Mail naar info@exercise.nl of kom gezellig langs op de club. We vertellen je er graag meer over.

HANDDOEKENSERVICE

Altijd een schone handdoek als je gaat sporten? Sluit dan onze handdoekenservice af.
Wij zorgen dat er altijd een schone handdoek voor je klaarligt op de club. Deze service kost 19,50 per maand en is per kalendermaand opzegbaar.

COLLAGEENBANK

Bij EXERCISE beschikken we over een collageenbank. Deze bank beschikt over collageenlampen en stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Collageenlampen geven de huid een boost, met als resultaat een elastische, volumineuze en jongere huid. Kies voor de ADD-ON en maak onbeperkt gebruik van de collageenbank voor 29,50 per maand.WATER + HANDDOEKENSERVICE

Wil jij altijd een schone handdoek en een flesje water tijdens jouw sportbezoek? Sluit dan deze ADD-ON af!
Deze service kost 39,50 per maand en is per kalendermaand opzegbaar.

ADD-ON REFORM ATELIER

Het zusje van EXERCISE is geboren genaamd HET REFORM ATELIER.
En als EXERCISE lid kan jij de lessen in het Atelier volgen met onze exclusieve REFORM ADD-ON voor slechts 30 EUR p/m. *

HET REFORM ATELIER heeft als slogan “Reform your body and soul” en is gevestigd aan de Parkweg 17A in Voorburg, op nog geen 10 minuten afstand van EXERCISE.
Onze trainers in het Atelier helpen jou om in de hedendaagse drukte een moment van rust te vinden, bijvoorbeeld met een heerlijke meditatie, een prachtige Myo Yin Yoga of een Ademhalingssessie.

Daarnaast nemen jouw trainers ook het shapen van het lichaam onder handen met een krachtige Pilates les, waarbij wij gebruik maken van de “magic circle” of een Booty les met de premium Booty Band van EXERCISE.

Ben jij benieuwd naar de studio? Klik dan hier voor een sfeerimpressie.

*Deze ADD-ON is alleen beschikbaar als je een unlimited abonnement hebt bij EXERCISE.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik lid worden van Exercise?

Om lid te kunnen worden moet een overeenkomst aan de balie bij EXERCISE worden afgesloten. Wel kan jij via de website alvast de inschrijving digitaal aan ons doorgeven. Kies jouw abonnementskeuze, volg alle stappen en geef al jouw gegevens door. Wij ontvangen deze aanvraag per e-mail en nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw eerste sportmoment in te plannen en de inschrijving definitief te maken op de club. Een overeenkomst is strikt persoonlijk.

Ik ben zwanger/geblesseerd en kan voorlopig niet sporten, kan ik mijn abonnement pauzeren?

EXERCISE geeft de mogelijkheid aan haar leden om de overeenkomst te bevriezen. Dit kan echter alleen in de volgende situaties en per volle kalendermaand;

 • - Zwangerschap
 • - Operatie of andere aantoonbare aandoening.


Bevriezingen worden niet aangenomen met redenen zoals familiebezoek in het buitenland, vakanties korter dan 2 maanden of het geen zin hebben om te sporten.


Bevriezingen kunnen uitsluitend worden gedaan bij de receptie van EXERCISE met een daarbij behorend bewijs. De maximale termijn van bevriezing is standaard 3 maanden, maar kan in overleg langer zijn. De afgesproken datum van activering wordt per mail gecommuniceerd naar het lid. Het lid is zelf verantwoordelijk voor het verlengen van een bevriezing indien dit nodig is.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

De overeenkomst van reguliere abonnementen kunnen alleen worden opgezegd door middel van het tekenen van een aanvraag beëindigingformulier op EXERCISE. Na het tekenen van dit formulier ontvangt het lid binnen 5 werkdagen een bevestiging van opzegging per e-mail, op het opgegeven e-mail adres. Alle abonnementen zijn opzegbaar, telkens tegen het einde van de abonnementsduur en na afloop van de abonnementsduur, per kalendermaand. Een maand overeenkomst is per kalendermaand opzegbaar, met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn. Een 12 maanden overeenkomst is na 12 betalende maanden, per kalendermaand opzegbaar met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn.

Hoe krijg ik toegang tot EXERCISE ON DEMAND?

Lid worden van EXERCISE ON DEMAND is voor leden van EXERCISE geheel GRATIS.  Ga hiervoor naar exerciseondemand.nl en meld je aan! Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. Problemen met inloggen of loop je ergens tegenaan? Stuur dan een e-mail naar info@exercise.nl

Geen lid van EXERCISE? Vraag dan HIER jouw abonnement aan!

Moet ik mijn sportmomenten reserveren?

Het antwoord is ja, maar alleen voor onze groepslessen en voor jouw maandelijkse fitness consult! Ieder lid van EXERCISE krijgt toegang tot de APP van EXERCISE. Hierin kan jij jouw favoriete groepsles of consult boeken. Groepslessen zijn te reserveren via de APP en kunnen vanaf één week van te voren worden gereserveerd. Consults, voeding, en andere afspraken (zoals de collageenbank) zijn vanaf 6 weken van te voren te reserveren via de APP. Reserveren kan tot 5 minuten voor de les begint. Wanneer een les vol is, kan men zich inschrijven op de wachtlijst. Indien er een plek vrijkomt, krijgt iedereen een notificatie van deze plek.

Hoe krijg ik een trainingsschema?

Als jij nieuw lid bent bij EXERCISE, plannen wij samen met jou een 1e intake in. Dit doen wij tijdens de officiële inschrijving op de club. Deze intake is in principe verplicht, omdat wij op de hoogte moeten zijn van eventuele gezondheidsproblemen/blessures. Nadat de 1e intake heeft plaatsgevonden en de trainer de doelen van jou heeft achterhaald, zal de trainer een persoonlijk trainingsschema opstellen. Tijdens de tweede intake zal het gehele trainingsschema worden doorgenomen om zo de juiste uitvoering te stimuleren. Iedere maand heb jij recht op een fitness afspraak en-/of een nieuw schema.

Hoe plan ik een fitnessafspraak in?

Een fitnessafspraak kan jij samen met één van de EXERCISE medewerkers aan de balie inplannen. Maar je kan dit ook zelf doen via de EXERCISE APP onder CONSULT. Hier staat per dag een overzicht met de tijden en onze trainers.

Ik ben geen student maar wel onder de 30, kan ik een studentenabonnement afsluiten?

Een studenten abonnement kan enkel afgesloten worden tot 30 jaar en op vertoon van een studentenpas.

Ik heb nog een abonnement bij een andere sportschool. Kan ik gebruik maken van een overstapregeling?

Indien je nog lid bent van een andere sportschool, bieden wij een overstapregeling aan. Dit kan tot maximaal 2 maanden en met vertoon van opzegging van andere club. Je kunt alleen van de overstapregeling gebruik maken bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap.