Start jouw abonnement
Per maand Per jaar

Limited

€40

per maand
 • 5 bezoeken p/m
 • SPORT DE ZOMER GRATIS
 • SPORT DE ZOMER GRATIS
 •  
Selecteer
Populair

Unlimited

€60

per maand
 • onbeperkt
 • SPORT DE ZOMER GRATIS
 • SPORT DE ZOMER GRATIS
 •  
Selecteer

Student

€40

per maand
 • onbeperkt
 • SPORT DE ZOMER GRATIS
 • SPORT DE ZOMER GRATIS
 •  
Selecteer

60 Bezoeken

€440

Eenmalig
 • Onbeperkt
 •  
Selecteer

30 Bezoeken

€275

Eenmalig
 • Onbeperkt
 •  
Selecteer

15 Bezoeken

€175

Eenmalig
 • Onbeperkt
 •  
Selecteer

Jeugd

€25

per maand
 • Onbeperkt
 •  
Selecteer

Drop in class

€15

Eenmalig
 • Onbeperkt
 •  
Selecteer

Maandkaart

€99

Eenmalig
 • Onbeperkt
 •  
Selecteer

Start jouw abonnement

Al onze abonnementen bieden de volgende lidmaatschapsvoordelen:

Groepslessen

Toegang tot het grootste groepslessenaanbod van Zuid-Holland! EXERCISE biedt elke week 120 verschillende groepslessen waar je aan kan deelnemen.

Fitness inclusief begeleiding

Elke maand krijg jij de mogelijkheid om je te laten testen door een fitnessinstructeur. Deze afspraak kan bestaan uit een weegmoment, conditietest en eventueel een meting van jouw lichaamscompositie.

Kinderopvang

Als Exercise lid kun jij gebruikmaken van de kinderopvang. Ons vaste team van de kinderopvang is er iedere ochtend voor jouw zoon en/of dochter zodat jij kan genieten van een sportmoment.

Exercise App

Reserveer groepslessen, fitnessafspraken of een plek in de kinderopvang in onze EXERCISE APP! Ook kun je in de app jouw trainingsschema terugvinden wanneer een fitness instructeur deze voor jou heeft gemaakt. Jouw bartegoed en credits voor entree en fitness afspraken staan ook altijd in de APP.

The Fitness Candy Company

Ontvang als EXERCISE lid altijd 10% korting op het gehele assortiment van de THE FITNESS CANDY COMPANY. Fitness Candy is een ONLINE WEBSHOP met een enorm assortiment aan eiwitrijke snacks, repen, gezonde drankjes, sport artikelen en meer.

Exercise On Demand

Even niet in de mogelijkheid om naar de club te komen of wil jij naast sporten op de club ook thuis aan de slag met de EXERCISE docenten? Als member krijg jij toegang tot ons online platform, EXERCISE ON DEMAND! Met meer dan 400 online work outs en workshops kan jij 24/7 in beweging blijven.

Abonnementen

Kies hier jouw abonnement!

Limited

Wanneer je ongeveer één keer per week bij ons wilt sporten is dit het abonnement voor jou! Elke maand worden er vijf bezoeken (credits) gestort waarmee je bij Exercise kunt inchecken. Dit kan jij ook zelf bijhouden in onze APP. Aan het eind van de maand vervallen deze vijf credits en start je weer met vijf bezoeken voor de nieuwe maand. Een bezoek kan bestaan uit meerdere achtereenvolgende lessen, eventueel gecombineerd met een bezoek aan de fitness.

Selecteer

Unlimited

Wil je onbeperkt gebruikmaken van onze faciliteiten? Met dit abonnement kun je de hele dag door bewegen, 7 dagen per week!

Selecteer

Student

Ben jij student? Met het studentenabonnement kun je onbeperkt gebruikmaken van al onze faciliteiten! Enkel af te sluiten tot 30 jaar en op vertoon van een studentenpas.

Selecteer

60/30/15 Bezoeken

Liever niet vastzitten aan een maandelijks abonnement? De rittenkaart geeft jou 60 of 30 bezoeken om gedurende een heel jaar te gebruiken. Erg handig voor als je bijvoorbeeld onregelmatig werkt of af en toe naar het buitenland gaat.

Selecteer

JEUGD v.a. 6 jr

Heb jij kinderen onder de 18 jaar? Exercise biedt JUNIOR groepslessen voor jouw kinderen.

Er zijn 2 leeftijdscategorieën; 6 t/m 15 jaar en 16-17 jaar.

De leeftijdscategorie 16 en 17 jaar kan zelfstandig trainen in de fitness en groepslessen. 
De leeftijdscategorie t/m 15 jaar kan enkel meedoen met de JUNIOR & TEENS lessen.

Selecteer

Drop in class

Ben jij een zeer korte periode in de buurt of wil je enkel één keer sporten bij EXERCISE? Koop dan dit DROP IN TICKET!

Selecteer

Maandkaart

Ben jij een korte periode in de buurt? Dan is de maandkaart ideaal!
Kom één maand ONBEPERKT sporten bij EXERCISE en na die maand loopt de kaart automatisch af. Geen opzegmaand, geen verplichtingen!

Selecteer

Customizers

Je selecteert deze customizers bij het afsluiten van jouw abonnement.

Voedingsbegeleiding

Wil jij naast sporten ook extra begeleiding wat betreft voeding? Sluit dan een voedingsbegeleiding pakket bij ons af. We laten jou de voordelen ervaren van bewust eten. Onze coaches begeleiden je bij het aanleren van een gezond voedingspatroon. Ons doel is om samen met jou een verantwoorde, passende leefstijl te bewerkstelligen. Op deze manier is het resultaat blijvend. In onze coaching zoeken we samen uit wat bij jou past. Door middel van een compleet en uitgebreide voedingsintake, voedingsadvies, een persoonlijk voedingsschema en toegang tot onze voedingsapp helpen we jou naar een gezondere leefstijl.

Wij bieden de volgende opties aan:

3 MAANDEN VOEDINGSBEGELEIDING voor 299 EUR
6 MAANDEN VOEDINGSBEGELEIDING voor 499 EUR
12 MAANDEN VOEDINGSBEGELEIDING voor 699 EUR

Deze pakketten zijn inclusief een voedingsschema en een wekelijks consult.

Handdoekenservice

Altijd een schone handdoek als je gaat sporten? Sluit dan onze handdoekenservice af. En wij zorgen dat er altijd een handdoek voor je klaarligt! Deze service kost 19 EUR per maand.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik lid worden van Exercise?

Om lid te kunnen worden moet een overeenkomst aan de balie bij EXERCISE worden afgesloten. Wel kan jij via de website alvast de inschrijving digitaal aan ons doorgeven. Kies jouw abonnementskeuze, volg alle stappen en geef al jouw gegevens door. Wij ontvangen deze aanvraag per e-mail en nemen binnen 24 uur contact met je op om jouw eerste sportmoment in te plannen en de inschrijving definitief te maken op de club. Een overeenkomst is strikt persoonlijk.

Ik ben zwanger/geblesseerd of moet voor een langere tijd naar het buitenland voor werk, kan ik mijn abonnement pauzeren?

EXERCISE geeft de mogelijkheid aan haar leden om de overeenkomst te bevriezen. Dit kan echter alleen in de volgende situaties en per volle kalendermaand;

 • - Zwangerschap
 • - Operatie of andere aantoonbare aandoening
 • - Stage in het buitenland
 • - Zakenreis, langer dan 1 kalendermaand
 • - Langdurige ziekte

Bevriezingen kunnen uitsluitend worden gedaan bij de receptie van EXERCISE met een daarbij behorend bewijs. De maximale termijn van bevriezing is standaard 3 maanden, maar kan in overleg langer zijn. De afgesproken datum van activering wordt per mail gecommuniceerd naar het lid. Het lid is zelf verantwoordelijk voor het verlengen van een bevriezing indien dit nodig is.

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

De overeenkomst van reguliere abonnementen kunnen alleen worden opgezegd door middel van het tekenen van een aanvraag beëindigingformulier op EXERCISE. Na het tekenen van dit formulier ontvangt het lid binnen 5 werkdagen een bevestiging van opzegging per e-mail, op het opgegeven e-mail adres. Alle abonnementen zijn opzegbaar, telkens tegen het einde van de abonnementsduur en na afloop van de abonnementsduur, per kalendermaand. Een maand overeenkomst is per kalendermaand opzegbaar, met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn. Een 12 maanden overeenkomst is na 12 betalende maanden, per kalendermaand opzegbaar met inachtneming van één kalendermaand opzegtermijn.

Hoe krijg ik toegang tot EXERCISE ON DEMAND?

Lid worden van EXERCISE ON DEMAND is voor leden van EXERCISE geheel GRATIS.  Ga hiervoor naar exerciseondemand.nl en meld je aan! Je ontvangt van ons direct een bevestigingsmail. Problemen met inloggen of loop je ergens tegenaan? Stuur dan een e-mail naar info@exercise.nl

Geen lid van EXERCISE? Vraag dan HIER jouw abonnement aan!

Moet ik mijn sportmomenten reserveren?

Het antwoord is ja, maar alleen voor onze groepslessen en voor jouw maandelijkse fitness consult! Ieder lid van EXERCISE krijgt toegang tot de APP van EXERCISE. Hierin kan jij jouw favoriete groepsles of consult boeken. Groepslessen zijn te reserveren via de APP en kunnen vanaf één week van te voren worden gereserveerd. Consults, voeding, en andere afspraken (zoals de collageenbank) zijn vanaf 6 weken van te voren te reserveren via de APP. Reserveren kan tot 5 minuten voor de les begint. Wanneer een les vol is, kan men zich inschrijven op de wachtlijst. Indien er een plek vrijkomt, krijgt iedereen een notificatie van deze plek.

Hoe krijg ik een trainingsschema?

Als jij nieuw lid bent bij EXERCISE, plannen wij samen met jou een 1e intake in. Dit doen wij tijdens de officiële inschrijving op de club. Deze intake is in principe verplicht, omdat wij op de hoogte moeten zijn van eventuele gezondheidsproblemen/blessures. Nadat de 1e intake heeft plaatsgevonden en de trainer de doelen van jou heeft achterhaald, zal de trainer een persoonlijk trainingsschema opstellen. Tijdens de tweede intake zal het gehele trainingsschema worden doorgenomen om zo de juiste uitvoering te stimuleren. Iedere maand heb jij recht op een fitness afspraak en-/of een nieuw schema.

Hoe plan ik een fitnessafspraak in?

Een fitnessafspraak kan jij samen met één van de EXERCISE medewerkers aan de balie inplannen. Maar je kan dit ook zelf doen via de EXERCISE APP onder CONSULT. Hier staat per dag een overzicht met de tijden en onze trainers.

Ik ben geen student maar wel onder de 30, kan ik een studentenabonnement afsluiten?

Een studenten abonnement kan enkel afgesloten worden tot 30 jaar en op vertoon van een studentenpas.

Ik heb nog een abonnement bij een andere sportschool. Kan ik gebruik maken van een overstapregeling?

Indien je nog lid bent van een andere sportschool, bieden wij een overstapregeling aan. Dit kan tot maximaal 2 maanden en met vertoon van opzegging van andere club. Je kunt alleen van de overstapregeling gebruik maken bij het afsluiten van een jaarlidmaatschap.