Korting met jouw TAG!

Als lid van EXERCISE heb je je jouw eigen persoonsgebonden TAG. Met deze TAG check je in op de club, maar ook krijg je toegang tot exclusieve deals en kortingen bij bedrijven in de omgeving. Benieuwd waar je allemaal korting krijgt? Bekijk onze samenwerkingen hieronder. Wil jij een samenwerking met ons aangaan en ook tussen deze mooie ondernemingen komen te staan? Stuur dan een mail naar info@exercise.nl en we nemen contact met jou op.

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Casa & Co

Casa & Co

Bij casa&co. kun je terecht voor een interieuradvies voor jouw huis of bedrijf. Als lid van Exercise ontvang jij een woonaccessoire cadeau dat perfect past bij het gegeven interieuradvies. Als je nog vragen hebt? Mail of bel gerust. En anders tot op de club! Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Dekxels

Dekxels

Op vertoon van jouw persoonlijke toegangstag van EXERCISE ontvang je bij Dekxels een heerlijk welkomstdrankje! Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Gezondheidswinkel Voorburg

Gezondheidswinkel Voorburg

Op vertoon van jouw EXERCISE TAG ontvang je bij de Gezondheidswinkel Voorburg 15% korting op alle supplementen. Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Zenskin

Zenskin

Zenskin is gevestigd bij EXERCISE. In deze prachtige beautysalon krijg je als EXERCISE lid 10% korting op alle basisbehandelingen. Vraag gerust naar de voorwaarden in de salon. Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Fitness Candy Company

Fitness Candy Company

Als lid van Sportclub Exercise ontvang je altijd 10% korting op het gehele assortiment van The Fitness Candy Company. Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Reform Atelier

Reform Atelier

Als Exercise lid volg je alle lessen in het Reform Atelier aan de Parkweg 17, onbeperkt, voor 30 EUR per maand (reguliere prijs: €75,-). Deze ADD-ON is maandelijks opzegbaar. Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Exercise On Demand

Exercise On Demand

Ontvang een gratis online sport abonnement van EXERCISE ON DEMAND en volg 24/7 de leukste online sportlessen. Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Bakker Klink

Bakker Klink

Ontvang 10% korting op de lekkerste speltkoeken bij Bakker Klink op het Koningin Julianaplein in Voorburg op vertoon van jouw EXERCISE TAG én ontvang 1 gratis gebakje naar keuze op je verjaardag op vertoon van jouw verjaardags e-mail van EXERCISE.

Lees meer...
Foto van de Exercise groepsles: Crisp

Crisp

Gebruik de code: exercise en krijg 20,- korting op je eerste bestelling bij CRISP! Verse boodschappen tot aan huis bezorgd. Vandaag besteld, morgen in huis. Klik hier om een kijkje te nemen!

Lees meer...

START SAMENWERKING

Wil jij met ons een samenwerking aangaan? Super leuk! Laat hieronder jouw gegevens achter en we nemen binnen 24 uur contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.
Neem contact met ons op

Lees meer...