Onze studiosKinderopvangCollageenbankWellnessBar & lounge ruimte

GROEPSLESZAAL

Verhoog je uithoudingsvermogen en bouw kracht op tijdens de groepslessen in onze groepsleszaal! Onze professionele en enthousiaste instructeurs halen het beste in jou naar boven door middel van opzwepende muziek, discolampen en een goede dosis energie!

CYCLING

Voor een pittige indoor fietsles kun je terecht in onze Cycling ruimte. Onder begeleiding van een professionele en enthousiaste instructeur fiets je de sterren van de hemel. Wij bieden zowel RPM als Spinning lessen aan, meerdere keren per dag.

BODY & MIND

Ontspan in de BODY & MIND studio. Met Pilates, Body Balance en diverse soorten Yoga lessen kom jij tot rust en lekkerder in je vel te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk.

FITNESS

Bij Exercise train je in een rustige omgeving met genoeg ruimte en de nieuwste apparatuur van onder andere Rogue en Life Fitness. Bovendien zijn er altijd instructeurs aanwezig die jou kunnen begeleiden tijdens jouw training.

Kinderopvang

Sportclub EXERCISE beschikt ook over een kinderopvang. Terwijl jij lekker gaat sporten of ontspannen, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in de opvang. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen kleuren en spelen met leeftijdsgenootjes.

Kinderen vanaf 10 weken tot 6 jaar zijn welkom in onze opvang.
Reserveren gaat via onze EXERCISE APP. Anderhalf uur speeltijd zit bij de abonnementen inbegrepen. Wil je langer gebruik maken van de opvang? Dat kan! Wel wordt er dan € 3,- per half uur in rekening gebracht.

Openingstijden kinderopvang
Maandag t/m zondag 9.00 tot 11.45

Collageenbank

Warmte op je huid en heerlijk ontspannen, dat kan onder onze collageenbank. 
Het rode licht stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Collageenlampen zijn niet schadelijk voor de huid, maar geven de huid juist een boost, met als resultaat een elastische, volumineuze en jongere huid.

Rood licht werkt in de diepte van de huid en het UV component zorgt voor een gezonde GLOW! De huid wordt zachter, poriën verkleinen zich en de huid ziet er frisser uit.

Wellness

Achterin de kleedkamers bevindt zich onze heerlijke wellnessruimte. Hier vind je een sauna en stoombad waar je voor of na jouw work out kan ontspannen. Als EXERCISE member kan je onbeperkt gebruik maken van deze faciliteit. De wellnessruimte is gemengd en badkleding is niet toegestaan. De wellness is toegestaan vanaf 18 jaar.

Bar & lounge ruimte

EXERCISE beschikt over een gezellige bar en lounge ruimte. Hier kun je na je workout samenkomen met vrienden en medesporters, genieten van een eiwitrijke shake of koffie en een breed assortiment aan eiwitrepen en supplementen. Bij EXERCISE draait het niet enkel om sporten, maar ook om gezelligheid en sfeer! We zien onze club dan ook als een gezellige sportschool waarbij we een warme en sociale omgeving creëren waar je kunt ontspannen en genieten. Of je nu komt voor een intense workout, een gezellig praatje aan de bar, of gewoon een moment van ontspanning na een lange dag, bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je goed te voelen, zowel fysiek als sociaal.