Onze studiosKinderopvangCollageenbankSauna & Stoombad
GROTE STUDIO

GROTE STUDIO

Verhoog je uithoudingsvermogen en bouw kracht op tijdens de groepslessen in de GROTE STUDIO! Onze professionele en enthousiaste instructeurs halen het beste in jou naar boven door middel van opzwepende muziek, discolampen en een goede dosis energie!

FIETS STUDIO

FIETS STUDIO

Voor een pittige indoor fietsles kun je terecht in onze CYCLING STUDIO. Onder begeleiding van een professionele en enthousiaste instructeur fiets je de sterren van de hemel.

BODY & MIND STUDIO

BODY & MIND STUDIO

Ontspan in de BODY & MIND studio. Met PILATES en meer dan vijf soorten YOGA kom jij tot rust en kom je lekkerder in je vel te zitten, zowel geestelijk als lichamelijk.

FITNESS STUDIO bij Exercise

FITNESS STUDIO

Bij Exercise train je in een rustige omgeving met genoeg ruimte en de nieuwste apparatuur van onder andere Rogue en Life Fitness. Bovendien zijn er altijd instructeurs aanwezig die jou kunnen helpen met jouw training.

Kinderopvang

Sportclub EXERCISE beschikt ook over een kinderopvang. Terwijl jij lekker gaat sporten of ontspannen, passen onze kinderleidsters op jouw kleintjes in de opvang. Onder professionele begeleiding kunnen de kinderen kleuren en spelen met leeftijdsgenootjes.
Kinderen vanaf 10 weken tot 6 jaar zijn welkom in onze opvang.
Reserveren gaat via onze EXERCISE APP. Anderhalf uur speeltijd zit bij de abonnementen inbegrepen.
Wil je langer gebruik maken van de opvang? Dat kan! Wel wordt er dan € 3,- per half uur in rekening gebracht.

Openingstijden kinderopvang
Maandag t/m zondag 9.00 tot 11.45

Collageenbank

READY TO GLOW MET ONZE NIEUWE COLLAGEEN BANK

Collageenlampen stimuleren de aanmaak van collageen en elastine. Collageenlampen zijn niet schadelijk voor de huid, maar geven de huid juist een boost, met als resultaat een elastische, volumineuze en jongere huid. Rood licht werkt in de diepte van de huid en het UV component zorgt voor een gezonde GLOW! De huid wordt zachter, poriën verkleinen zich en de huid ziet er frisser uit.

Waar is COLLAGEEN goed voor?

Vermindert zichtbaar rimpels
Zorgt voor een jonge, volle en flexibele huid
Bevordert de doorbloeding
Creëert een frisse look
Verbetert de huidstructuur

Voor het volledige effect en met name voor het verstevigende effect adviseren wij een kuurschema van 15 tot 25 behandelingen.

Sauna & Stoombad

Achterin de kleedkamers bevindt zich onze heerlijke wellness ruimte. Hier vind je een sauna en stoombad waar je voor of na jouw work out kan ontspannen. Als EXERCISE member kan je onbeperkt gebruik maken van deze faciliteit.