Groepslessen

Met 140 groepslessen per week zit er altijd een les voor jou tussen! Iedere week staan de groepslesinstructeurs van EXERCISE voor je klaar om jou de beste, meest diverse en leukste les te bezorgen. Of je nu beginner of gevorderd bent, iedereen kan op zijn of haar eigen niveau deelnemen. De lessen worden gegeven door professionele, gediplomeerde en enthousiaste instructeurs.

Wil je zien wanneer een les wordt gegeven? Kijk dan in het ROOSTER

Yoga Fitness Jeugd Groepslessen
Foto van de Exercise groepsles: Bodypump

Bodypump

Dit is de populairste groepsles ter wereld en een zeer effectieve vorm van krachttraining met veel herhalingen. Dus streef jij naar een strak lichaam? Volg dan onze Bodypump les!
Foto van de Exercise groepsles: Hyrox

Hyrox

HYROX! Maak je klaar om je grenzen te verleggen en je innerlijke atleet te laten stralen! Doe mee met onze HYROX-les en ontdek een unieke fitnesservaring die je zeker zal uitdagen en inspireren.
Foto van de Exercise groepsles: Grit Strength

Grit Strength

GRIT Strength is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je de grote spiergroepen behoorlijk aanpakt met gebruik van een barbell en gewichten.
Foto van de Exercise groepsles: SMFR

SMFR

(Self) Myofascial Release (SMFR) is een alternatieve therapie of zelfzorg die de spanning in de myofasciale weefsels (bindweefsel in de spieren) van het lichaam vermindert.
12 van 31 groepslessen getoond
Toon meer